POMOZI IZBEGLICAMA

Da li voliš da pomažeš drugima u nevolji? Želiš da pružiš podršku ljudima koji beže od rata i nasilja, a koji su se na svom putu našli u Srbiji? Želiš da slobodno vreme koje imaš provedeš radeći nešto korisno i za sebe i za druge?

Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) poziva sve koji žele pruže direktnu podršku tražiocima azila i migrantima, doprinesu stvaranju tolerantnog i otvorenog društva i suzbijanju predrasuda i ksenofobije da se priključe mreži APC/CZA volontera.

Volonter može biti svako ko je punoletan, ima vremena i želje da pomogne ljudima u nevolji i nema predrasuda prema ljudima drugih nacija, vera ili rasa.

Ukoliko imaš želju da pomogneš i vremena da se aktivno uključiš u redovne aktivnosti Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) kontaktiraj nas za više informacija.

OČEKUJEMO TE!

Savetovanje maloletnika bez pratnje - eksterne kancelarije APC/CZA

IMG 20171002 125108 xs

APC/CZA svakodnevno radi sa maloletnicima bez pratnje u centrima za azil, pograničnim područjima ali i u eksternoj kancelariji u Gavrila Principa u Beogradu, blizu zeleznickih i autobuskih stanica, gde mnogi maloletni i odrasli tražioci azila, migranti, izbeglice dolaze na savetovanja.

APC/CZA sarađuje sa mobilnim timomvima centara za socijalni rad koji dolaze na poziv i intervenciju APC/CZA, obavljaju razgovore i realizuje zajednicke asistencije u APC/CZA kancelarijama.

Žrtve krijumčara, drugih migranata, lokalnih taksista, više puta vraćani sa granice, premlaćivani, obeshrabreni, bez novca, osuđeni samo na svoju beskrajnu nadu da će uspeti, ovi dečaci u našoj kancelariji dobijaju informacije i psihološku podrsku.

You are here: Student practice in APC/CZA Vesti Savetovanje maloletnika bez pratnje - eksterne kancelarije APC/CZA