POMOZI IZBEGLICAMA

Da li voliš da pomažeš drugima u nevolji? Želiš da pružiš podršku ljudima koji beže od rata i nasilja, a koji su se na svom putu našli u Srbiji? Želiš da slobodno vreme koje imaš provedeš radeći nešto korisno i za sebe i za druge?

Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) poziva sve koji žele pruže direktnu podršku tražiocima azila i migrantima, doprinesu stvaranju tolerantnog i otvorenog društva i suzbijanju predrasuda i ksenofobije da se priključe mreži APC/CZA volontera.

Volonter može biti svako ko je punoletan, ima vremena i želje da pomogne ljudima u nevolji i nema predrasuda prema ljudima drugih nacija, vera ili rasa.

Ukoliko imaš želju da pomogneš i vremena da se aktivno uključiš u redovne aktivnosti Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) kontaktiraj nas za više informacija.

OČEKUJEMO TE!

Condition of persons who were brought and placed in Valjevo hospital

The first person from Eritrea has frostbite on his hands and feet - he is feeling well, has no amputations, has received proper medication. He have a paper-confirmation of intent to seek asylum.

The second person refuses to say where he is from, has no confirmation of intent for asylum, has a high fever and he is on Infections Department.

The third person refuses to say where he is from, has no confirmation of intent for asylum, has tuberculosis, has received proper medication and is located on the Pulmonary Department.

You are here: RS Asylum Commission Vesti Condition of persons who were brought and placed in Valjevo hospital