POMOZI IZBEGLICAMA

Da li voliš da pomažeš drugima u nevolji? Želiš da pružiš podršku ljudima koji beže od rata i nasilja, a koji su se na svom putu našli u Srbiji? Želiš da slobodno vreme koje imaš provedeš radeći nešto korisno i za sebe i za druge?

Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) poziva sve koji žele pruže direktnu podršku tražiocima azila i migrantima, doprinesu stvaranju tolerantnog i otvorenog društva i suzbijanju predrasuda i ksenofobije da se priključe mreži APC/CZA volontera.

Volonter može biti svako ko je punoletan, ima vremena i želje da pomogne ljudima u nevolji i nema predrasuda prema ljudima drugih nacija, vera ili rasa.

Ukoliko imaš želju da pomogneš i vremena da se aktivno uključiš u redovne aktivnosti Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) kontaktiraj nas za više informacija.

OČEKUJEMO TE!

Asylum seekers from Obrenovac evacuated in Baric

Team of the Asylum Protection Center (APC / CZA) was today on the spot: more than 170 asylum seekers who were accommodated in a camp in Obrenovac and its surroundings, were transferred to the primary school "14. oktobar" in Baric. Asylum seekers were given water, but is still waiting for food. Part of help is on the way, but clothes, shoes and humanitarian aid are still needed.

Local community Baric and Health Center Obrenovac help the asylum seekers.

03

You are here: Saradnici i prijatelji Vesti Asylum seekers from Obrenovac evacuated in Baric