POMOZI IZBEGLICAMA

Da li voliš da pomažeš drugima u nevolji? Želiš da pružiš podršku ljudima koji beže od rata i nasilja, a koji su se na svom putu našli u Srbiji? Želiš da slobodno vreme koje imaš provedeš radeći nešto korisno i za sebe i za druge?

Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) poziva sve koji žele pruže direktnu podršku tražiocima azila i migrantima, doprinesu stvaranju tolerantnog i otvorenog društva i suzbijanju predrasuda i ksenofobije da se priključe mreži APC/CZA volontera.

Volonter može biti svako ko je punoletan, ima vremena i želje da pomogne ljudima u nevolji i nema predrasuda prema ljudima drugih nacija, vera ili rasa.

Ukoliko imaš želju da pomogneš i vremena da se aktivno uključiš u redovne aktivnosti Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) kontaktiraj nas za više informacija.

OČEKUJEMO TE!

Articles

Čestitka za Novu godinu

Poštovani volonteri i građani koji ste podržali rad našeg Centra,

Želimo vam srećne novogodišnje praznike i uspešnu Novu godinu u nadi da će biti sve manje onih u svetu kojima će biti potrebna naša podrška! Hvala Vam jos jednom na nesebičnoj podršci i saradnji!
Zahvaljujemo se i svima koji ste i finansijski podržali rad našeg Centra i molimo da nam na mejl (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) pošaljete svoju adresu i grad gde živite kako bi smo poslali novogodišnje čestitke i pravdanja utrošenih sredstava koje ste donirali.

Još jednom hvala na podršci, uz vašu podršku svet može da bude bolje mesto za život!

apc cestitka mini

 

You are here: