POMOZI IZBEGLICAMA

Da li voliš da pomažeš drugima u nevolji? Želiš da pružiš podršku ljudima koji beže od rata i nasilja, a koji su se na svom putu našli u Srbiji? Želiš da slobodno vreme koje imaš provedeš radeći nešto korisno i za sebe i za druge?

Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) poziva sve koji žele pruže direktnu podršku tražiocima azila i migrantima, doprinesu stvaranju tolerantnog i otvorenog društva i suzbijanju predrasuda i ksenofobije da se priključe mreži APC/CZA volontera.

Volonter može biti svako ko je punoletan, ima vremena i želje da pomogne ljudima u nevolji i nema predrasuda prema ljudima drugih nacija, vera ili rasa.

Ukoliko imaš želju da pomogneš i vremena da se aktivno uključiš u redovne aktivnosti Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) kontaktiraj nas za više informacija.

OČEKUJEMO TE!

المقالات

Javni konkurs za pravnika u APC/CZA

CENTAR ZA ZAŠTITU I POMOĆ TRAŽIOCIMA AZILA / ASYLUM PROTECTION CENTER
11118 Beograd, Sime Igumanova 14

Objavljuje:

KONKURS ZA PRAVNIKA ZA RAD NA POSLOVIMA IZ OBLASTI PRUŽANJA PRAVNE POMOĆI TRAŽIOCIMA AZILA I IZBEGLICAMA U REPUBLICI SRBIJI

I Opis poslova:

Rad na pružanju pravne pomoći tražiocima azila i izbeglicama kroz redovna putovanja do domova, prihvatilišta i centara za azil, kroz pravna savetovanja, pripremu pravnih podnesaka, opštenje sa nadležnim institucijama, rad na administrativnim poslovima i rad na svim drugim neophodnim poslovima u cilju zaštite prava i interesa tražilaca azila i izbeglica u Srbiji.

II Uslovi:

1. Diplomirani pravnik;
2. Odlično poznavanje engleskog jezika;
3. Poznavanje rada na racunaru (MS Office korisnički nivo);
4. Sposobnost efikasnog rešavanja problema i sistematičnost, organizovanost i pedantnost u radu;
5. Odlična pisana i usmena komunikacija;
6. Sposobnost utvrđivanja prioriteta i uspešnog obavljanja više zadataka istovremeno;
7. Vozačka dozvola B kategorije (aktivni vozač)

III Kandidati koji se prijavljuju na konkurs, potrebno je da dostave fotokopiju diplome, svoju biografiju sa fotografijom u boji, motivaciono pismo, preporuke o evenutalnoj ranijoj praksi u istoj ili slicnoj oblasti.

IV Prijave sa traženom dokumentacijom dostavljaju se elektronskim putem na email adresu: عنوان البريد الإلكتروني هذا محمي من روبوتات السبام. يجب عليك تفعيل الجافاسكربت لرؤيته.

V Rok za podnošenje prijave je 10. septembar 2014. godine.

VI Uz poštovanje svih prijava napominjemo da će biti kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

 

أنت هنا: